Resultaten voor feestzaal


feestzaal
Wil je ondergedompeld worden in een Caraïbische of net een Mexicaanse sfeer?
Projecten op maat. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor de huur van losse items. Een verhuurlijst hebben we niet vermits er steeds een set naar uw wensen en budget samengesteld worden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte! Palmbomen, luchters, trappen, lampen, zetels, props, doeken in alle kleuren en soorten, kussens, zitzakken, strandstoelen, kerstbomen tot 5m hoog, casino-items, spiegelbollen in verschillende maten en kleuren, stretch-doeken in alle kleuren, LED-bollen en cubes, statafels, plexi achtergrond platen., Om uw ruimte meteen in een andere sfeer te dompelen kunnen we achtergrondbanners met een XXL-foto in thema van uw event neerzetten. Onze banners komen standaard 10m breed op 3m hoog. Banners op maat kennen uiteraard geen limiet qua afmetingen. De banners hangen we op aan een aanwezige constructie of we zetten een zelfstaand pipe'n' drape systeem waaraan deze kan hangen. We hebben achtergronden in vele thema's' op voorraad. Ons doel is het vastleggen van uw mooiste herinneringen, uw producten of events. Met een creatieve inslag en geheel volgens uw smaak! Kom vrijblijvend eens naar wat voorbeelden kijken.
Het wordt een feestelijke jubileumuitzending vanuit studio Desmet in Amsterdam.
Winkelstraten verschralen volgens de boekhandelaar niet alleen door het internet, het komt door ook door de crisis en het beleid van de gemeente. Is er dan teveel retail, of vinden handelaars internet stom? Denkt Schafrat, veel mkbers kunnen gewoon niet omgaan met het web. Dat geld in elk geval niet voor Phuong Do van LayerGloss.
Feestzalen bij Woestyne in Aalter.
Zaal 3 Kalahari. De geknipte locatie voor uw feest. Feestzalen in Aalter voor familiefeesten, babyborrels, communies, huwelijken, jubilea, verjaardagen, Woestyne is de ideale feestzaal voor uw feest! Een gemoedelijke sfeer, rustiek, maar toch modern kader en de nodige ervaring en vakkennis.
uitvaart gouda
Feestzaal Rossem Voor familiale, sociale en culturele activiteiten.
Fuiven zijn niet toegelaten. Het ontbreken van geluidsisolatie zou te veel overlast geven voor de buren. De zaal is aangekleed met een permanente fototentoonstelling People from Rossem: 91 portretten van Rossemse gezinnen. De keuken werd op 6 november 2016 compleet vernieuwd. Er staan nu 2 friteuses, 6 gasbekkens, 1 traditionele oven en 1 com bisteamer met 10 lagen alsook een nieuwe afwasmachine die in drie minuten wast. Op die manier kunnen feesten tot 100 personen makkelijk in de zaal georganiseerd worden, zelfs voor doe-het-zelf-koks. Voor vrije data of reserveren, checkt u deze pagina. Reserveren: prijzen en mogelijkheden. Wat te doen in de buurt. Feestzaal Rossem Blog op WordPress.com.
rotterdam
Feestzaal Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Een versierde feestzaal in Batavia, Nederlands-Indië, in 1893. Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant.
Feestzalen De mooiste feestlocaties vind je op Salino.be.
Een ongeëvenaarde ervaring in een groene oase, een plek om voluit te genieten! Direct naar locaties voor. In de buurt van. Feestzalen in Antwerpen. Locaties in Limburg. Feestzalen in Oost-Vlaanderen. Feestlocaties in West-Vlaanderen. Feestzalen in Vlaams-Brabant. Locaties in Brussel. Feestzalen in Gent. Feestlocaties in Hasselt. Feestzalen in Mechelen. Locaties in Kortrijk. Feestzalen in Turnhout. Feestlocaties in Brugge. Feestzalen in Leuven. Locaties in Oostende. Feestzalen in Roeselare. Feestlocaties in Geel. Welk type locatie past best bij jou? Locaties vrij van catering. Feesten in een hoeve. Feesten in een kasteel. Feestlocaties met overnachting. Feesten op een boot. Locaties in het groen. Feesten in een schuur. Dit kan ook interessant zijn. Tent voor je locatie? Foodtrucks, die komen tot bij jou! Feestzalen in Vlaanderen. Wie ooit al eens een evenement organiseerde, weet dat elk plan begint met de ideale feestzaal.
Zalen De Lozen Boer.
Exclusieve wijndegustatie 18 oktober 2020. Naast de 2 grote feestzalen Hélène en Isabelle zijn er ook mooie kleinere privé ruimtes zoals de Serre en Orangerie. Deze zaaltjes zijn ideaal voor kleinere groepen tussen 15 en 45 personen. Hosted by Original Media.

Contacteer ons