Meer resultaten voor verhuur zaal


verhuur zaal
verhuur tent tuinfeest
Opblaasbare tent Podium Overkapping. VERHUUR VAN TENTEN EN FEESTMATERIAAL. Blitzz is de specialist in de verhuur van tenten en feestmateriaal. Wij bieden u topmaterialen tegen scherpe prijzen. Onze materialen worden op regelmatige basis vernieuwd. Hierdoor werken wij steeds met de nieuwste materialen!
Het wordt een feestelijke jubileumuitzending vanuit studio Desmet in Amsterdam.
Winkelstraten verschralen volgens de boekhandelaar niet alleen door het internet, het komt door ook door de crisis en het beleid van de gemeente. Is er dan teveel retail, of vinden handelaars internet stom? Denkt Schafrat, veel mkbers kunnen gewoon niet omgaan met het web. Dat geld in elk geval niet voor Phuong Do van LayerGloss.
Zaalhuur Gemeente Bierbeek.
De gemeente Bierbeek heeft een groot gamma van feest, theater en vergaderinfrastructuur dat ter beschikking staat van verenigingen, privé-gebruikers, organisaties en bedrijven en dit op verschillende locaties, verspreid over de gemeente. Het zaalverhuurreglement vind je onderaan de pagina terug bij de bijlagen. Andere zalen in Bierbeek. Melding gemeentelijke zalen.
VERHUUR HUIS Ruilok Lochristi.
U zoekt een geschikte ruimte om met familie of vrienden samen te komen? Wij kunnen 40 personen aan tafel ontvangen, of 80 personen voor een receptie. De zaal beschikt over een toog, frigo's, en diepvries, alsook servies, bestek, en glazen.
Zaalverhuur Scherpenheuvel Zichem.
Leven en Werken. Veiligheid en Mobiliteit. Toerisme en Vrije tijd. GC den egger. Oude Jongensschool / Oude Pastorie Schoonderbuken. Ontmoetingscentrum De Hemmekes. Ontmoetingscentrum Den Cayberg. Ontmoetingscentrum t Laer. Ontmoetingscentrum Den Hulst. Ontmoetingscentrum De Keyt. Cafetaria sporthal Averbode boven. Cafetaria sporthal Averbode beneden. Polyvalente ruimte openbare bibliotheek Averbode. U kan online nagaan of de gewenste zaal beschikbaar is en onmiddellijk een aanvraag indienen.
Zaalverhuur. cafetaria. info. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-top. bus. clock. e
Vaak is de cafetaria, een grote polyvalente ruimte of een vergaderzaal beschikbaar voor verhuur. Door het grote aanbod in alle delen van de stad, kunnen we makkelijk een beschikbare zaal vinden die past bij uw activiteit. Soms is er een terras of tuin en ook voor audiovisueel materiaal en catering kunnen we zorgen.
Zaal en materiaalverhuur Gemeente Lennik.
Gemeente Lennik Menu. Wat zoek je? Zaal en materiaalverhuur. Zaal en materiaalverhuur. Occasionele huur omvat alle verhuur van zalen en/of materiaal aan verenigingen of personen voor éénmalig gebruik of een éénmalige activiteit. Seizoenhuur omvat de verhuur van zalen aan verenigingen of personen minstens om de 14 dagen en minstens 12 keer per seizoen, op regelmatige basis. Een seizoen loopt telkens van 1 augustus tot 31 juli. De gemeente Lennik stelt 4 zalen ter beschikking voor verhuur. Feestzaal Jo Baetens.
Koninklijke Harmonie Sint-Martinus Opgrimbie Verhuur zaal Martinus.
U bevindt zich hier: Start Zaal Martinus Verhuur zaal Martinus. Verhuur zaal Martinus. Sinds juli is de nieuwe harmoniezaal officiëel klaar. Naast het gebruik door de harmonie op zaterdagavond en verenigingen van Opgrimbie, kan de zaal ook beschikbaar gesteld worden voor particulieren en bepaalde gelegenheden zoals recepties of feesten.
Culturele infrastructuur Sint-Martens-Latem.
Verhuur aan verenigingen en particulieren. Capaciteit: zaal gelijkvloers maximum 120 personen. Adres: Constant Permekelaan 54., Zalen voor vergaderingen, recepties en tentoonstellingen. Verhuur aan verenigingen en particulieren. Capaciteit: gelijkvloers: lokaal vooraan en achteraan totaal maximum 50 personen. Adres: Dorpsstraat 39, Deurle.
Zaal huren Stad Oudenaarde.
Gratis abonnement De Lijn voor personen met een handicap. Kinderen en jongeren. Kind en Gezin. Apotheek van wacht. Centrum Geestelijke Gezondheidszorg. Starten als ondernemer. Subsidies en ondersteuning. Ruimte om te ondernemen. Standplaats op de kermis aanvragen. Subsidies en ondersteuning. Oudenaarde WinkelStad vzw. Info voor leveranciers stad Oudenaarde. College van Burgemeester en Schepenen. Gemeenteraad en OCMW-raad. Bijzonder comité voor de sociale dienst. Werken bij stad Oudenaarde. Belastingen en retributies. Reglementen en verordeningen. Logo Stad Oudenaarde. Neem deel aan het beleid. Openbaarheid van bestuur. U bevindt zich hier. Polyvalente zaal en bar Maagdendale.
Zaalhuur Cultuurcentrum t Getouw.
Inschrijven op nieuwsbrief. Volg ons op Facebook. Ticketbalie Schouwburg Rex Adres Smallestraat 2, 2400 Mol Tel. 014 33 09 00 E-mail cultuurbalie @ gemeentemol.be. Maatschappelijke zetel: vzw Cultuurcentrum Mol Adres Molenhoekstraat 2, 2400 Mol BTW nr. BTW BE0456.113.497 RPR RPR Turnhout.
Verhuur zalen Kraainem.
Iedereen kan zaal PUK, Kasteel Jourdain en zaal Cammeland huren. Maar enkel erkende organisaties en verenigingen van Kraainem ouders van kinderen die verbonden zijn aan de school kunnen de turnzalen en de refters van de scholen huren. Raadpleeg het reglement onderaan deze pagina. Per e-mail naar info@kraainem.be vergeet je rijksregisternummer niet te vermelden! Turnzaal en refter van de scholen De Klimboom en Diabolo.: Voor erkende organisaties en verenigingen van Kraainem.: Feestzaal met keuken: 100 euro 150 euro waarborg. Turnzalen voor sportactiviteiten: 10 euro/uur. Feestzaal met keuken: 250 euro 150 euro waarborg ouders moeten een schoolgaand kind hebben in de school of een oud-leerling zijn van de school. Meer info en reservaties: cammelandreservatie@gmail.com. Meer info en reservaties: mevrouw Martine Vandervondelen 0486 85 15 80. Voor meer info: Klik hier. Verhuur lokalen van de scholen reglement 413Kb, pdf.
Zaal van Stad Brugge huren Stad Brugge.
Land en tuinbouw. Ruimte om te ondernemen. bizLocator: beschikbare panden voor horeca, handel en bedrijven. Coworking plekken in Brugge. West-Vlaamse Intercommunale en Seafront. Brugge.inc: incubator voor ondernemerschap en innovatie. Tijdelijk gebruik leegstaande handelspanden. Economie van de toekomst. Circular Hub Brugge. Brugge.inc: incubator voor ondernemerschap en innovatie. Fair Trade op de werkvloer. Fair Trade in jouw horecazaak. Fair Trade in jouw winkel. Zeehaven van Brugge. Personen in armoede. Personen met een beperking. Financiële, sociale en juridische hulp. Budget en Schuldhulpverlening. Zitdag Dyzo hulpverlening zelfstandigen. Zitdag Huizen van Vrede woning zoeken erkende vluchtelingen.

Contacteer ons