Meer resultaten voor zaal eigen catering


zaal eigen catering
Editiepajot: Feestzaal Molenhof te ROOSDAAL: uw ideale partner voor al uw feesten en events!
Gelegen in hartje Pajottenland, op de grens van Liedekerke en Roosdaal, biedt Feestzaal Molenhof een ideaal kader voor al uw feesten en events. Er is vrije keuze uw feest te organiseren met Molenhof catering of uw eigen cateraar voor speciale gelegenheden zoals babyborel, eerste communie, lentefeest, vormsel, verloving, huwelijk, jubileum, familiereunie, rouwtafels.
keyboost.nl
Hof van Boeres, feestzaal huren bij Mechelen, Sint-Niklaas, Dendermonde, Londerzeel.
Uw feest wordt tot in de puntjes verzorgd. Wij zorgen voor een totaalbeleving. Eigen catering niet mogelijk. De zaal biedt staanplaatsen voor 80 personen of zitplaatsen voor 60 personen. Daarnaast beschikken we nog over een mezzanine tot 30 personen. De feestzaal is uitgerust met alle nodige media voorzieningen: wifi, professionele geluidsinstallatie, microfoon en projectiescherm.
Catering feestzaal I Gasthof De Zevensterre I Laarne.
Gasten van heinde en ver kunnen tevens bij ons terecht voor bedrijfsmeetings, groepsmaaltijden voor autocars reizigers, rouwmaaltijden en uiteraard onze eigen culinaire evenementen. Wij verzorgen feesten catering in onze sfeervolle feestlocatie voor voornamelijk klanten uit Laarne, Kalken, Lochristi, Beervelde, Zaffelare, Lokeren, Wetteren, Massemen, Serskamp, Berlare, Overmere, Heusden, Destelbergen, Ledeberg, Sint-Amandsberg, Gent, Melle, Merelbeke en Gentbrugge.
Catering Plantentuin Meise.
We geven je graag de contactgegevens door van enkele cateraars met wie we vaak samenwerken. Je kan natuurlijk ook je eigen cateraar kiezen. Wens je enkel koffie, thee en frisdrank, dan zorgen wij daar graag voor. In het kasteel van Bouchout is catering is enkel toegestaan in de Salons van de Keizerin, de Wapenzaal, de Gotische Zaal en op het Dakterras.
Soet Co Feestzaal met zoete genot van Bakkerij Hemelsoet.
De mini-tuin hoort sowieso bij de huur van de café met zaal maar je kan zelfs de maxi-tuin met gocarts, pingpongtafel, trampoline en happy family kipjes en Robin ons konijn bijhuren. Dit alles in een mooi verzorgde klassiek-romantisch ingerichte omgeving. Voor onze gasten voorzien wij graag een aangepaste catering met heerlijk verse producten uit de eigen bakkerij.
zaal eigen catering
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer Adevinta 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Zowat 550 cateraars en feestzaaluitbaters zijn de ongelijkheid beu en stappen naar de rechter Horeca Webzine.
De vaste medewerkers zijn vanaf dag 1 van de coronacrisis 100% technisch werkloos de flexi en extras moeten gewoon niet komen hopelijk haken er niet te veel af, de meesten zijn al verschillende jaren onze steun in drukke periodes. Wij hebben geen eigen feestlocatie en werken bij de klant thuis, op het bedrijf, tent, feestzaal.,
COVID-19 maatregelen Ten Dauwe.
Als ze georganiseerd worden door professionals cateraars, traiteurs, feestzaaluitbaters volgen ze vanaf nu alle regels van het horecaprotocol met uitzondering van de regel dat gasten niet langer uitsluitend aan hun eigen tafel moeten blijven zitten, maar zittend consumeren is én blijft ten allen tijde de norm. Er is geen limiet meer op het aantal gasten dat een feest of een receptie mag bijwonen, ongeacht de locatie. Belangrijk is dat deze evenementen een verplicht zittend karakter hebben, waarbij niet gedanst mag worden, met 01u00 als sluitingsuur. Het onbeperkt aantal gasten telt tevens ook voor rouwmaaltijden, indien ze verzorgd worden door een professionele catering of traiteur onderneming.
De Filatuur Eventlocatie Aalst.
En d oordat de locatie over 2 grote ruimtes beschikt, konden we in de ene zaal onze vergadering laten doorgaan en in de andere het diner. Feesten in industriële panden worden steeds populairder. Het is dan ook een locatie met heel veel mogelijkheden. Je kan het strak houden en met koude materialen werken maar je kan het ook super gezellig maken met duizenden kleine lichtjes, warme materialen en cozy lounge corners. De Filatuur is e en van de mooiste feestlocaties, met zalige ladyboss Charlotte. Omdat wij klanten over heel Vlaanderen hebben, zochten we een locatie met een centrale ligging. Aalst bleek ideaal te zijn.
Tobacco Theater eigen keuken en catering.
Catering Outside TOBACCO. Vanzelfsprekend benutten we onze professionele keuken ook voor events buíten onze theatermuren. We hebben daar een eigen club voor in het leven geroepen. Onder leiding van oud commercieel directeur van TOBACCO, Frank Hekelaar, organiseren we culinaire concepten en events onder de naam van De Artiesten. De combinatie van culinair vakmanschap en een theatrale invulling maken we ook buiten TOBACCO geheel waar! Meer info: Kijk op de site van De Artiesten of neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Events Outside TOBACCO. Voor de events die we buiten de poorten van TOBACCO organiseren hebben we een exclusieve samenwerking kunnen aangaan met UB-Events uit Amsterdam.
De Wingerd LDC Zalenverhuur.
Inbegrepen: verwarming, verlichting, brandverzekering cf. Extra diensten en faciliteiten. Catering kan aangevraagd worden naar wens: dranken en versnaperingen, receptie, lunch., Eigen catering is ook mogelijk, Wijnveld beschikt over een volledig ingerichte keuken. Gratis WIFI en audiovisueel materiaal kan aangevraagd worden.

Contacteer ons