Op zoek naar basiscursus?


basiscursus
Basiscursus Sterrenkunde Volkssterrenwacht Urania.
Om de el te nemen aan deze cursus dien je lid te zijn van Urania. Inschrijven en betalen: via de ONLINE ACTIVITEITENSHOP. Basiscursus Deel 1. Basiscursus Deel 2. Najaar Onderwerp Datum Lesgever. Start jaar, verwelkoming van de nieuwe cursisten, totaalbeeld van het heelal.
basiscursus
GBB: Basiscursus.
Eisen met betrekking tot voorkennis worden niet gesteld. HANDBOEK BASISKENNIS" VAN BETON" Nieuwe uitgave 2020. Het cursusmateriaal van de basiscursus bestaat uit de geïllustreerde presentaties van de sprekers, oefeningen, documentatie en het volledige nieuwe handboek uitgave 2020 van de cursus.
cursus
Cadeaubon Basiscursus Fotografie De Rooij Fotografie.
Cadeaubon Basiscursus Fotografie aantal. Dit is de leukste cadeaubon van Nederland. Geef een vriendin, familielid of kennis een fotografie cursus cadeau bij De Rooij Fotografie. Onze basiscursus fotografie is voor iedereen die graag meer over zijn/haar camera te weten wilt komen en betere fotos wilt gaan maken.
nlp opleidingen
NHG Basisopleiding EKC volledige opleiding NHG.
Voor vragen aan het NHG kunt u per e-mail contact opnemen via scholing@nhg.org. Deze pagina delen. print Druk op CTRL P om de pagina te printen. Nascholing op locatie. EKC en toetsgroepen. Alternatieve aanbieders / docenten. NHG Basisopleiding EKC volledige opleiding.
basiscursus
basiscursus
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands Adevinta Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
basiscursus
2-daagse basiscursus Antwerpen / 13 14 november 2021 Hypnovision.
2-daagse basiscursus Hasselt / 3 en 4 mei 2019. 5000, 19500, Opties selecteren. 2-daagse basiscursus Gent / 25 en 26 januari. 5000, 19500, Opties selecteren. Volledige hypnose opleiding tot hypnotherapeut Antwerpen 7 dagen / 13, 14, 20, 21, 27, 28 nov 11 dec 2021.
basiscursus ict
Basiscursus-iets-voor-jou Koning Kevin.
Vanaf de dag dat je 15 jaar bent, mag je de basiscursus animator volgen. De vorming duurt een week en vindt plaats tijdens een schoolvakantie. Je komt terecht in een groep met leeftijdsgenoten waarmee je ook blijft overnachten tijdens de cursus. Na de basiscursus moet je stage lopen.
basiscursus excel
Basiscursus inventariseren PARCUM.
Bestel jouw exemplaar bij je inschrijving voor de basiscursus. Dan betaal je slechts 10 euro i.p.v. Je ontvangt de publicatie ter plaatse tijdens de cursus. Deelnemen aan deze cursus kost 20 euro inclusief lunch. Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot 2 dagen voor aanvang.
Shiatsu Basiscursus Kaizendo Shiatsu Academie.
De basiscursus is de instap naar cyclus 1 van de shiatsu opleiding, bestaat uit 24 lesuren en kan apart als introductie gevolgd worden. Tijdens de basiscursus leer je een volledige lichaamsbehandeling geven op de rug, schouders, bekken, benen, armen, nek, gelaat en de buik.
Basiscursus palliatieve zorg voor vrijwilligers Forum Palliatieve Zorg.
Gratis voor personen buiten de regio Brussel-Halle-Vilvoorde: 100. Iedereen die zich wil engageren als vrijwilliger in de palliatieve zorg in thuiszorg, dagcentrum, palliatieve eenheid, ziekenhuis, woonzorgcentrum. Een uitgebreide basiscursus palliatieve zorg gegeven door professionelen uit het werkveld met als lesinhouden.:
Basiscursus Oplossingsgericht coachen Ilfaro.
Opleidingen en workshops. Basiscursus Oplossingsgericht coachen. You are here. 25/10/2021 to 29/10/2021. 07/02/2022 to 11/02/2022. 04/07/2022 to 08/07/2022. Deze intensieve en praktische training. leert je de essentiële technieken van oplossingsgericht coachen.; stelt je in staat om deze respectvolle en effectieve manier van werken onmiddellijk toe te passen.; geeft je de kans om in alle rust rond je eigen professionele en persoonlijke uitdagingen te werken en gecoacht te worden. Op een zeer interactieve en ervaringsgerichte manier raak je vertrouwd met de houding, principes en technieken van het oplossingsgericht coachen. Je leert hoe je je cliënt laat praten over zijn wensen eerder dan problemen, zijn vooruitgang eerder dan belemmeringen en helpt hem bij het vinden van eerste stappen die effectief verschil maken. Voor iedereen die met mensen samenwerkt. Deze training staat open voor leidinggevenden, coaches, docenten, leraars, loopbaanbegeleiders en HR consultants. Enige voorkennis en ervaring met coaching en begeleiding is meegenomen. Meer dan een opleiding.

Contacteer ons