Zoeken naar bistro


bistro
BISTRO JACOB.
Adres: St-Jacobsmaarkt, 89 - 2000, Antwerpen. BISTRO JACOB op Resto.be. Restaurant Jacob bestaat al sinds 2009, maar is nog een 'underdog' in het hippe restaurantgebeuren. De zaak heeft een mooi, strak interieur met geïnspireerde barokelementen en is gesitueerd in hartje Antwerpen op de Sint-Jacobsmarkt vlakbij de grote winkelstraat 'Meir.
Home.
Op zaterdagmiddag is er een mogelijkheid voor een privé feest vanaf 50 personen met aangepast menu op voorhand te bespreken. Viervoeters zijn welkom maar enkel op het terras. Take Bistro Steiger 3 out Beste Klanten., in de herfstvakantie vanaf zondag 31/10 tem dinsdag 9/11.,
Bistro F.
Geniet Bistro F kiest verse, zorgvuldig uitgekozen ingrediënten voor jou en dit aan een zeer aantrekkelijke prijs. Kies uit meer dan 100 wijnen uit Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Chili, USA, Oostenrijk, Ga voor jouw absolute toppers, of laat je begeleiden door Bistro F!
Bistro Wikipedia.
Een bistro ook wel geschreven als bistrot is een eenvoudige eetgelegenheid, die het midden houdt tussen een restaurant en een café. Een bistro wordt ook wel petit restaurant genoemd. In Nederland spreekt men vaak van een eetcafé, in België en andere landen soms van een taverne.
Bistro à point Gastenhof Ter Lombeek.
Bistro à point Bistro à point. Bistro à point Bistro à point. Bistro à point Bistro à point. Bistro à point Bistro à point. Bistro à point. In deze sfeervolle Bistro kunt u ongedwongen genieten van al het goeds dat de keuken voor u creëert.

Contacteer ons