Zoeken naar boottocht


boottocht
Boottochten Scheldeland, voor een volwaardige toeristisch-recreatieve benutting van het Scheldeland.
Naast de boottochten uit het reguliere vaarprogramma kunnen voor groepen ook specifieke dagprogramma's' uitgewerkt worden. Enkele voorbeelden van deze dagprogramma's' op maat, die het varen combineren met bezoeken en wandelingen in de onmiddellijke omgeving van de waterweg, vindt u op volgende link.
Rivertours Boottochten in en vanuit Brussel!
Voor groepen kan na de boottocht een aangepast programma met gids uitgewerkt worden. 1200: inscheping op de Waterbus te Brussel Sainctelette / Havenlaan 6 en transfer naar schip Verdi enkel mogelijk op weekdagen. 1230: inscheping op schip Verdi te Brussel-Heembeekkaai nabij tram bushalte Van Praet en start boottocht Brussel Antwerpen door de Groene Gordel en het Scheldeland.
Programma 2019 Leiestreek.
Hier vind je meer informatie over de zomerse boottochten in de Leiestreek. Het programma van 2019 is helaas afgelopen. In 2020 worden er geen boottochten georganiseerd door Toerisme Leiestreek. Je kan wel zelf een boot huren bij de vele rederijen in de Leiestreek.
DE 10 BESTE boottochten en watersporten in Vlaanderen Tripadvisor.
Veelgestelde vragen over Vlaanderen. Welke ervaringen staan bekend om boottochten en watersporten in Vlaanderen? Deze ervaringen staan bekend om boottochten en watersporten in Vlaanderen.: Begeleide boottocht door middeleeuws Gent. Unieke skyline vaart. Begeleide boottocht in Gent. Onvergetelijke zeetocht naar de windmolenparken op de Noordzee.
Visit Antwerpen.
Boottochten in Gent, voor zeebonken Visit Gent.
Van historische boottocht tot picknick in stijl. Voeg toe aan Mijn Trip. Een ontspannen cruise langs prachtige vergezichten. Voeg toe aan Mijn Trip. Laat je rondvaren op een speedboot in Gent. Voeg toe aan Mijn Trip. Met deze sloepen mag je zelf varen!

Contacteer ons