Resultaten voor klim


klim
KLIM-OP.
vrijdag 21 oktober 2016: spagettidag. woensdag 26 oktober 2016. zondag 22 januari 2017. woensdag 29 maart 2017. zondag 21 mei 2017. Meespeeldagen peuters van 9 tot 12 uur. woensdag 21 december 2016. woensdag 25 januari 2017. woensdag 22 februari 2017.
Kleuterschool Klim-Op Helchteren.
Ook dit schooljaar moeten de nieuwe instappertjes van geboortejaar 2019 worden ingeschreven volgens de door de gemeente overeengekomen procedure. Er is een voorrangsperiode van 1 tot en met 12 februari voor broers en zussen van kindjes die in Klim-Op zitten en voor kinderen van het personeel.
Klim-op Herenthout Gemeenteschool kleuterschool lager onderwijs.
We maken als school ruimte om de emoties van onze kinderen bespreekbaar te maken, dit met behulp van de ondersteuning van Krop op. Op een laagdrempelige en speelse manier gaan we in de klas aan de slag met ondersteuning van dramatherapeute Justien Dieltjens een ex-klimopper.
www.gymclubklimop.be."
Klim op school Sint-Lambrechts-Woluwe.
Spring naar inhoud. Over onze school. Filmpje over de school. Wat na Klim Op school? Welkom in de Klim Op School. De Klim Op School is een school voor buitengewoon lager onderwijs type basisaanbod. Onze school bevindt zich in Sint-Lambrechts-Woluwe.
home klimop.
Ter herinnering aan Zes Mooie Jaren Klim Op hebben we een website gemaakt met fotos van de meest memorabele momenten. De fotos zijn makkelijk downloadbaar! Op onze speciale website vinden ouders informatie over de klaswerking, de accenten per leerjaar of vak en praktische afspraken.
Centrum kLIM.
U mag ons steeds contacteren voor informatie, adviezen en afspraken op info@centrumklim.be. Team Centrum kLIM. kLIM is een multidisciplinair centrum dat gespecialiseerd is in diagnostiek, advies, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met een ontwikkelingsstoornis, gedragsproblemen of emotionele problemen.
Klim-op Vrije Basisschool Sint-Lievens-Houtem Bavegem.
Nu vertelt hij het vaak aan een klant in de zaak. k Heb een week in de koelkast gezeten. t Was er zo fijn, ik bedoel: t was zo rustig en koel. t Was een week om nooit meer te vergeten.
Klim op start.
Want in een sportclub leer je sporten, maar ook samenwerken en plezier maken! We maakten enkele foto's: klik hier! Gepubliceerd: 24 september 2021. Zaterdag 2/10 is het schoolfeest in Klim op: Hop, hop, hop, SPORTfeest in Klim op! Iedereen van harte welkom!
Welkom bij klimopscholen.
Vrije Basisschool Sint-Lievens-Houtem Bavegem.

Contacteer ons