Resultaten voor zaal


zaal
Zaal De Wamp Zalen Gemeenschapscentrum Infrastructuur Vrije tijd Leven Arendonk, eenvoudig verrassend!
Home Leven Vrije tijd Infrastructuur Zalen Gemeenschapscentrum Zaal De Wamp. Zaal De Wamp. Ingang via achterzijde van het gebouw. Zaal De Wamp kan worden gereserveerd via de online reservatietool https//reservaties.arendonk.be.: Tarieven en andere info vind je terug in onderstaande nota.
Polyvalente zaal ZWIN Natuur Park.
Deze ruime zaal met een prachtig zicht op het huttenparcours in het Zwin Natuur Park heeft een capaciteit van max. De zaal kan gebruikt worden voor presentaties, vergaderingen, seminaries, recepties. Verhuur van zalen zijn steeds verbonden met een bezoek aan het Zwin Natuur Park.
Stad Aalst.
Nieuw: Is er een dokter in de zaal? één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. Instagram. Twitter. één. Audio description. Facebook. Instagram. Twitter. Facebook. Twitter. Facebook. Instagram. Twitter. CIM. Uit in Vlaanderen. één. VRTNU. V
Het maakt van hem de ideale presentator voor dit programma. De dokter in de zaal. Omdat het wel degelijk de bedoeling is dat er correcte informatie wordt meegegeven, is er ook effectief een gediplomeerde arts in de zaal. Dit is dokter Sofie Lemmens 1984.
Zaal Ancienne Belgique Officiële site.
Er zijn extra toegangen tot de tribune via de toegangsdeur naast de foyer links vooraan in de zaal en via de trap achteraan de inkomhal Agora. Indien om organisatorische redenen wordt beslist om de capaciteit van de zaal te verkleinen en de tribune te sluiten, vervalt ook het recht op een zitplaats.
Zaal t Sestich CC Belgica.
Aanvang activiteit uumm: Eind activiteit uumm: Omschrijving activiteit Schikking zaal Optioneel. Stoelen op rijen. Indien andere schikking van de zaal, gelieve hier in te vullen Optioneel Verwacht aantal personen Is uw activiteit publiekelijk toegankelijk Optioneel. Wenst u drank te verkopen.
Zaal A Universitaire Stichting.
Over de Universitaire Stichting. Deze zaal kan als auditorium gebruikt worden, met bord en projectiefaciliteiten. Vanaf 325 /halve dag. Technisch materiaal op aanvraag.: Beamer, overheadprojector, flipchart, WiFi, catering op verzoek, computers op verzoek. Zaal Félicien Cattier. Zaal Jean Willems. Zaal Emile Francqui.
Zaal huren? Gemeente Ham.
Voor periode september 2020 tot en met 31 december 2021 kende de gemeenteraad een huurkorting van 50% tot aan erkende Hamse verenigen en organisatoren. Door een onderscheid te maken in de tarieven wil het gemeentebestuur het gebruik van de juiste zaal stimuleren. Bijvoorbeeld, een vergadering met 10 personen in de grote zaal is niet kostenbewust en blokkeert de grote zaal nodeloos. De tarieven worden jaarlijks geïndexeerd met 2% zodat ze geleidelijk mee evolueren met de onkosten. De prioriteit ligt nog steeds bij de ondersteuning van de lokale verenigingen. Zij krijgen een korting van 60% op de huur en dranktarieven.
Zaal Moerlede Openingsuren en adressen Stad Gent.
Zoeken Zoeken Zoeken. Zaal Moerlede openingsuren en adressen. Zaal Moerlede Mendonkdorp 30, 9042 Gent. Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur. 09 210 10 10. Chat met Gentinfo. Persruimte Stad Gent. Overzicht producten en diensten.
Zaal Lokaal vrijetijdspunt.
Zaal Lokaal is een polyvalente en toegankelijke ruimte in het hartje van Brugge. Zaal Lokaal wil verbindingen leggentussen de bewoners van Brugge en een divers en toegankelijkaanbod van vrijetijdsbesteding waar iedereen terecht kan. Zaal Lokaal is initiatief van een aantal partners die met hun projecten gebruik maken van Zaal Lokaal.
Zelf een zaal of accommodatie huren Gemeente Koksijde.
U bent hier. Home Vrije tijd Zelf organiseren Zelf een zaal of accommodatie huren. Zelf een zaal of accommodatie huren. De gemeente heeft diverse zalen in haar beheer die je als vereniging of particulier kan afhuren. Op deze pagina vind je een overzicht van alle te huren gemeentelijke accommodatie, evenals hoe en bij welke dienst je ze kan huren. Ben je benieuwd naar de tarieven voor jouw vereniging, bekijk dan zeker het retributiereglement voor de huur van de gemeentelijke infrastructuur.

Contacteer ons