Resultaten voor gentse


gentse
Gentse groenpolen fietsroute: 33 km door stad en natuur.
Strijk neer aan een tafeltje langs de Gras of Korenlei, doe de audiotour van komiek Wouter Deprez in het Gravensteen, flaneer door het pittoreske Patershol en maak die romantische selfie vanop de Sint-Michielsbrug. Stop even voor een koffie of thee en geniet van het uitzicht op het terras van deze Gentse hotspot voor fiets en koffieliefhebbers.
Gentse specialiteiten en sneukelingen Visit Gent.
Gentse specialiteiten en sneukelingen. Gent, een stad voor fijnproevers en lekkerbekken. Stad Gent Dienst Toerisme. Wie Gent bezoekt, voorziet best een extra tas. Want met lege handen zal je niet vertrekken. De Gentse lekkernijen zijn niet enkel lekker maar ook zeer talrijk!
De Lijn.
D PR The Loop/Flanders Expo Hélène Dutrieulaan, 9051 Gent, België. E PR Mariakerke Brugsesteenweg 668, 9030 Gent, België. F PR Gentbrugge-Oost Arsenaal Brusselsesteenweg 427, Gent, België. G PR Wondelgem Neptunus Botestraat 98, 9032 Gent, België. H PR Moscou Oefenpleinstraat, 9050 Gent, België.
GUDc Gentse Universitaire Dansclub.
Omwille van de speciale situatie waarin we ons nu bevinden, hebben we besloten om de danslessen van dit semester een beetje anders aan te pakken dan wat we gewoon zijn. De lessen gaan voorlopig online door en onze manier van werken is een beetje aangepast.
Gentse Bandencentrale Bandencentrales Eurotyre.
Zoek een band voor uw voertuig. Zeeschipstraat 38, 9000 Gent. Afspraak Offerte Banden kopen Velgen kopen. 0830: 1200: en 1300: 1800: Dinsdag. 0830: 1200: en 1300: 1800: Woensdag. 0830: 1200: en 1300: 1800: Donderdag. 0830: 1200: en 1300: 1800: Vrijdag.
Voor en door stadsgenoten. Gent Leest.
Welkom Gentse lezer! Dit is het begin van een nieuw leesavontuur! Op zoek naar leestips, leesplekken of literaire evenementen? Hier kan je alles vinden wat Gent haar lezers te bieden heeft! Lees je graag en wil je anderen inspireren met jouw leestips of leesplekken?
Gentse Bandencentrale De bandencentrale in uw buurt.
De snelheidsindex verwijst naar de maximumsnelheid waarmee u met de band kunt rijden. In dit voorbeeld is de snelheidsindex V, wat betekent dat de band een snelheid van 240 km/u aankan. Het dragen van een mondmasker is in onze centrale verplicht.
Gentse horticultuur UGentMemorie.
René De Herdt, De Gentse Floraliën. Parel van de sierteelt, in: René De Herdt en Patricia De Corte, Fine Fleur: Gentse Floraliën en bloemsierkunst, Tielt, 2005, pp. René De Herdt, Ronald Viane en Lucien Debersaques, Sierteelt in Vlaanderen, in: Gentse floraliën 1808-2008.
Gentse Studentenraad.
De Gentse Studentenraad is de centrale studentenraad van de Universiteit Gent. Naast een overlegplatform ondersteunt de Gentse Studentenraad ook verschillende projecten. Voor één van die projecten, de studieplekken die worden opengehouden door de facultaire studentenraden FSRs, zoekt de Gentse Studentenraad voor tijdens de blok- en examenperiodes een student-coördinator.
5 stadswandelingen Gent: reisgids kaart downloaden.
Toon alle stadswandelingen op. 25 km 50 km 75 km 100 km. Kerstmarkt Gent 2022, uitgestippelde wandeling. Sint-Amandsberg Campo Santo wandeling. Wandeling Gent, langs Rabot en Oud-Begijnhof. In de kijker. Wandeling Gent: langs alle hoogtepunten. Wandelroute Gent: langs 10 musea.
Gentse Gidsen Lowiz.
De bezoekers worden feilloos op tijd afgeleverd op de plek waar een receptie of een maaltijd wordt aangeboden. Interessante info over hotels, restaurants, taxi's' en shopping wordt onderweg gul gedeeld met de bezoekers. Meer dienstverleners in de buurt van Gentse Gidsen.

Contacteer ons