Zoeken naar feestzaal


feestzaal
Feestzalen bij Woestyne in Aalter.
Zaal 3 Kalahari. De geknipte locatie voor uw feest. Feestzalen in Aalter voor familiefeesten, babyborrels, communies, huwelijken, jubilea, verjaardagen, Woestyne is de ideale feestzaal voor uw feest! Een gemoedelijke sfeer, rustiek, maar toch modern kader en de nodige ervaring en vakkennis.
Feestzaal Rossem Voor familiale, sociale en culturele activiteiten.
Fuiven zijn niet toegelaten. Het ontbreken van geluidsisolatie zou te veel overlast geven voor de buren. De zaal is aangekleed met een permanente fototentoonstelling People from Rossem: 91 portretten van Rossemse gezinnen. De keuken werd op 6 november 2016 compleet vernieuwd. Er staan nu 2 friteuses, 6 gasbekkens, 1 traditionele oven en 1 com bisteamer met 10 lagen alsook een nieuwe afwasmachine die in drie minuten wast. Op die manier kunnen feesten tot 100 personen makkelijk in de zaal georganiseerd worden, zelfs voor doe-het-zelf-koks. Voor vrije data of reserveren, checkt u deze pagina. Reserveren: prijzen en mogelijkheden. Wat te doen in de buurt. Feestzaal Rossem Blog op WordPress.com.
Feestzaal Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Een versierde feestzaal in Batavia, Nederlands-Indië, in 1893. Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant.
Feestzalen - De mooiste feestlocaties vind je op Salino.be.
Laat je inspireren. Elk geslaagd feest of event begint bij het vinden van de perfecte feestzaal! Zoek je een trouwlocatie, de ideale locatie voor je bedrijfsfeest. Een kasteel, een fabriek of een hoeve. Je vindt alle mogelijke feestzalen op Salino.
Zalen De Lozen Boer.
Privé locatie met zwembad en overnachtingsmogelijkheid. Logies De Lozen Boer - 6 gastenkamers. Naast de 2 grote feestzalen Hélène en Isabelle zijn er ook mooie kleinere privé ruimtes zoals de Serre en Orangerie. Deze zaaltjes zijn ideaal voor kleinere groepen tussen 15 en 45 personen.

Contacteer ons