Zoeken naar tango


tango
Agenda - Milonga - Tango in Belgium.
Tous les mardis à Tours&Taxis dans la galerie du depot Royal un, endroit à couper le souffle pour danser un Tango plein d'émotions' et de sentiments.Cours Intermediaré-Avancé; notre pédagogie vise à transmettre non pas simplement des pas et figures de danse, mais aussi et surtout la capacité de vivre et d'exprimer' les émotions que la musique tango véhicule.
Ballroomtango Wikipedia.
De houding bij de tango is anders dan bij de andere ballroomdansen, omdat de dame haar linkerhand niet op de schouder van de heer heeft liggen, maar om zijn elleboog heen buigt en haar vingers hierbij tegen de ribbenkast van de heer aandrukt.
Argentijnse tango - Wikipedia.
Tango in de straten van Buenos Aires. Demonstratie van de tango uit 1930. Argentijnse tango is een stijl in muziek, dans en poëzie die eind 19e eeuw ontstond aan de Río de la Plata Buenos Aires en Montevideo Uit de Argentijnse tango is de ballroomtango ontstaan.
Tango Wikipedia.
Adidas Tango de officiële wedstrijdbal tijdens het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 1978 in Argentinië. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Tango of met Tango in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Tango inzichtelijk te maken.
Tango groepslessen Privélessen Art of Walk Argentijnse Tango.
Tango is respectvol dansen met je eigen gevoelens en die van je partner. Je laat je buikgevoel spreken en geniet van deze vrijheid, op de tonen van de muziek. We leren je eenvoudige bewegingen die samengesteld een individuele tango dans creëren.

Contacteer ons