Resultaten voor opleidingen


opleidingen
Opleidingen volgen bij Mediwet, voor preventie en bescherming op het werk.
Al onze opleidingen kunnen beschouwd worden als bijscholingen voor de preventieadviseur. Mediwet is door de overheid erkend voor het geven van opleidingen en bijscholingen die leiden tot een getuigschrift. Dankzij deze erkenning heeft u mogelijk recht op een financiële tussenkomst.
Constructiv - Tussenkomsten en inplannen van opleidingen.
Voor rechthebbende dossiers in het kader van subsidies van de gewestelijke overheden, worden de tussenkomsten aan het bedrijf verhoogd met 6,30€/u. Wenst u een opleiding tijdens de werkuren in te plannen? Neem gerust contact op met uw regionaal Constructiv-kantoor voor de exacte voorwaarden. Opleidingen tijdens de werkuren moeten niet per sé extern worden georganiseerd.
Onderwijskiezer.
home clb basisonderwijs secundair onderwijs hoger onderwijs volwassenen beroepen sid-in. Zoek via kaart. Opleidingen per studiegebied. Functiebeperking en HO. Stoppen in HO. Veranderen in HO. Alle infomomenten HO. Informatie in de rand. Info voor schoolverlaters. Vlaamse Kwalificatie- structuur. Rapport schoolverlaters VDAB.
Opleiding Co-valent Opleiding.
Naast het gratis aanbod van Co-valent en het aanbod in de sectororganisaties kan je als werknemer jezelf verder ontwikkelen via opleidingen van andere aanbieders.: Van opleidingen in groep tot webleren, VDAB biedt een enorme waaier aan opleidingsmogelijkheden. Ook in het volwassenenonderwijs is het aanbod van opleidingen erg uitgebreid.
Opleidingen SD Worx.
Ontdek ons aanbod webinars, livestreamings en e-learnings. Ontdek onze opleidingen voor het vierde kwartaal van 2021. Werp een blik op onze gloednieuwe opleidingskalender. Klik op de opleiding van jouw keuze en ontdek al onze opleidingen. Bekijk de kalender. Blink uit in het berekenen van vakantiegeld.
Voortgezette opleidingen Lijst opleidingsfiches Provincie Vlaams-Brabant.
Voortgezette opleidingen Lijst opleidingsfiches. Ethiek en integriteit op de werkvloer. Competentieontwikkeling van kennis en vaardigheden. Internationale postacademische opleidingen. Ethiek en integriteit op de werkvloer. Deontologie, naar de essentie van integriteit en politiecultuur! Hoe integer is het management en wat is er aan integriteitsmanagement?
Alle opleidingen aan UAntwerpen Universiteit Antwerpen.
Alle opleidingen aan UAntwerpen. Taal van de opleiding. Taal van de opleiding. Bouw en ontwerp. Economie en management. Haven en transport. Kunst en cultuur. Mens en gezondheid. Plant en dier. Politiek en samenleving. Taal en communicatie. Technologie en techniek. Wiskunde en fysica. Lerarenopleiding Educatieve master. Soort opleiding of vorming.
Vind je opleiding Syntra AB.
Duaal leren Haal je secundair diploma terwijl je aan het werk bent, met één dag per week les. Professionele trainingen en bijscholingen. Open aanbod Ontdek onze dag- en avondcursussen voor vakmensen in heel diverse domeinen, inclusief verplichte bijscholingen. Bedrijfstrainingen Organiseer een opleiding voor mensen in jouw onderneming. Wij doen je een voorstel. Voltijdse dagopleidingen Volg na je secundair een vakopleiding met geldig diploma voor de arbeidsmarkt. Beroepsopleidingen Erkende opleidingen met overheidsattest die je kan combineren met een activiteit overdag. Ik ben cursist. Ik ben docent. Ik wil loopbaanbegeleiding. Op zoek naar een campus?
Ontdek ons opleidingsaanbod - cvo MIRAS.
Computer voor beginners. Creatief foto's' maken en bewerken. Digisprong - opleidingen voor leerkrachten. Diploma: ICT administratie. Hardware, netwerken en beveiliging. ICT-cursussen voor de actieve senior. Internet en multimedia. Microsoft - training partner en testcentrum. Aan de slag met je computer.
Onze opleidingen per soort Odisee.
Of wil jij je carrière een boost geven of zelf een volledige carrièreswitch maken? Dan kom je ook aan je trekken in het hoger onderwijs. Korte en langlopende opleidingen, postgraduaten, studiedagen, seminaries, opleidingen op maat en bijscholingen het aanbod is ruim gevarieerd.
Uw partner voor bedrijfsopleidingen - SBM.
1772 opleidingen gevonden. U bent zaakvoerder, ondernemer of manager? SBM ontwikkelt met u de geschikte hands-on training, een aangepast coachingtraject op maat van uw medewerkers én biedt u het nodige advies. lees meer in company opleiding. U leidt een afdeling? SBM haalt het beste uit de talenten van uw medewerkers. Alleen zo laat u uw afdeling optimaal draaien. lees meer in company opleiding. U wil persoonlijk groeien? Het optimaal inzetten van uw talenten is onontbeerlijk voor uw persoonlijke groei binnen én buiten uw werkomgeving. lees meer loopbaanbegeleiding. U bent vormingsverantwoordelijke of HR manager? SBM biedt u training, coaching en advies op maat van uw medewerkers en hun competenties. lees meer in company opleiding. Zoek snel een opleiding. 14 domeinen Open kalenderaanbod. Partner bij uitstek inzake talent., competentie business ontwikkeling.

Contacteer ons