Op zoek naar zaal afhuren voor een feest?


zaal afhuren voor een feest
't' Verstand van Leven.
't' Verstand van Leven is een landelijke, authentieke locatie die je kunt afhuren voor een zelf in te vullen feest. Deze vierkantshoeve ligt in de Vlaamse Ardennen en bestaat uit 2 delen.: - een feestgedeelte, dat bestaat uit de voormalige bistro met bruin café en professionele keuken, de binnenkoer en de verwarmde schuur; en.
Feestzaal huren Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Laat ze naar de locatie van je feest reizen met een partybus! Hoe een ideale feestlocatie afhuren? Uiteraard moet de locatie voor het feestje die je gaat organiseren perfect afgestemd zijn op de noden van jouw party of evenement. We sommen de belangrijkste zaken om mee rekening te houden op. Op nummer één, de capaciteit van de feestzaal. Organiseer je een feest voor tien gasten of ga je voor 500 feestvierders? Het aantal gasten bepaalt natuurlijk welke feestzaal geschikt is. Daarnaast is de sfeer die de feestlocatie uitstraalt, ook heel belangrijk. Misschien kun je de decoratie van de feestzaal nog aanpassen? Of zit er bepaalde decoratie inbegrepen in de zaalhuur? Nog een belangrijk punt: de catering. Werkt de locatie die je gaat huren samen met een vaste cateraar of kun je zelf kiezen?
GEUZENHUIS Zaalverhuur Vergaderruimte te huur in Gent.
De zaal is een halfuur voor aanvang van uw activiteit toegankelijk, tenzij anders overeengekomen. Multimediale faciliteiten en audiovisueel materiaal beschikbaar. Het Geuzenhuis biedt u alle faciliteiten om uw activiteit, lezing, vergadering, workshop, receptie, babyborrel tot een succes te maken. Beamers, schermen, flat-screen tv, geluidsinstallaties met benodigde micro's' en cd-speler, flip-overs, kopieermachine, noem maar op. Kantienberg 9, 9000 Gent, tel. 09 220 80 20. Vraag naar Marleen De Busscher. Per e-mail kan u haar bereiken op marleen@geuzenhuis.be. Dranken te bestellen via het Geuzenhuis: marleen@geuzenhuis.be. Indien u broodjes of andere hapjes wenst, dan kunt u dit vrijblijvend bestellen via café De Geus van Gent: geusvangent@gmail.com. Mondmaskerplicht bij elke verplaatsing in het gebouw. Uitzondering: zitten en/of consumeren. ONLINE zaalverhuur AANVRAGEN. max 100 personen. Inclusief bar, podium en geluidsinstallatie. Stoelen en tafels kunnen worden voorzien. 200 per dagdeel: voormiddag, namiddag of avond. 350 per dag: voormiddag en namiddag. 500 totaal: voormiddag, namiddag en avond. Vrijzinnig Centrum Geuzenhuis vzw admin@geuzenhuis.be disclaimer 2017 Magelaan cvba.
zaal afhuren voor een feest
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands Adevinta Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Feestzalen - De mooiste feestlocaties vind je op Salino.be.
Herenthout, 20 tot 70 personen. Jouw feest in retro sfeer in een prachtige tuin en dito Staminee. Antwerpen, Tot 30 personen. Luxueus gerenoveerd stadspaleis van 1000m2. Direct naar locaties voor. In de buurt van. Feestzalen in Antwerpen. Locaties in Limburg. Feestzalen in Oost-Vlaanderen. Feestlocaties in West-Vlaanderen. Feestzalen in Vlaams-Brabant. Locaties in Brussel. Feestzalen in Gent. Feestlocaties in Hasselt. Feestzalen in Mechelen. Locaties in Kortrijk. Feestzalen in Turnhout. Feestlocaties in Brugge. Feestzalen in Leuven. Locaties in Oostende. Feestzalen in Roeselare. Feestlocaties in Geel. Welk type locatie past best bij jou? Locaties vrij van catering.
Feestzaal te huur.
Verder naar de website. Feestzaal te huur. 0495 14 23 17. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Een zaal huren op een unieke locatie. Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor ieder type feest, evenement of bijeenkomst. Theaters en schouwburgen. Kastelen en landhuizen. Boardrooms en lofts. Congres- en vergaderlocaties. Studio en concertlocaties. Toplocaties en zalen te huur. Zaalverhuur voor feesten, congressen, vergaderingen, bruiloften en bijeenkomsten.
Pretpot, meer dan alleen een binnenspeeltuin. PRETPOT.
Je kan je feestvarken en zijn speelkameraadjes ook laten deelnemen aan een workshop: muzieksessie €3, kooksessie €4 of grime €3. Voor een workshop moeten we in totaal 28 kinderen hebben, desnoods samen met andere groepen. Je kan onze fantastische zaal afhuren voor je privé-kinderfeestje. Contacteer ons op 0486/53.87.65 of op pretpot@pretpot.be. Muzieksessie - €5/kind. Muzieksessie per groep max. 28 kinderen op maat van de kinderen. De kinderen leren een aantal technieken en instrumenten kennen. Per leeftijd hebben we een aangepast programma. 3 workshops per dag. Kooksessie - €5/kind. Kooksessie 60 min per groep max. 28 kinderen op maat van de kinderen.De kinderen bereiden een gerecht. Ze kunnen kiezen uit het maken van pizzas, koekjes of cupcakes. 2 workshops per dag. Grimeersessie - €5/kind. Grimeersessie 60 min per klas op maat van de kinderen. Kostprijs: 5 euro kind.De kinderen leren de juiste technieken om zelf aan de slag te gaan als grimeur. Er wordt gedifferentieerd naar leeftijd. Max. 3 workshops per dag. Reserveer je feestje. Reserveer hier je kinderfeest. Reserveer hier je privé feest.
Zaal huren feest Van der Valk Hotel Brussels Airport.
Home Kamers Eten Drinken Arrangementen Faciliteiten Zalen Activiteiten Info Vacatures Vliegveld Zaventem Van der Valk België Lekker eten in Brussel Voordelen Coronavirus. Organiseer uw feest bij Van der Valk Hotel Brussels Airport. Onze trendy feestzaal op de zevende verdieping heeft een schitterend uitzicht over het vliegveld en Brussel. Daarmee huurt u een zeer originele zaal voor een geslaagde feestavond of feestdag.
FAQ Soet Co.
Hebben jullie een cateringservice? Aangezien de zaal gelegen is net naast de bakkerij, kunnen wij een zeer korte keten aanbieden met verschillende uiterst verse producten. Op vraag voorzien wij de meest uiteenlopende taarten, koffiekoeken, vlaaien, én belegde broodjes. Daarnaast werken wij samen met verschillende partners die jullie een aangepast menu kunnen aanbieden. Bekijk hiervoor het overzicht van onze partners-traiteurs. WEETJE: WENS JE EEN FOODTRUCK IN DE TUIN? opgelet met de afmetingen. doorgang tuinpoort 2m60 /ingang via Bredestraat op hoek met de bakkerijVendelpadafslaan naar maxi-tuin niet voor elke foodtruck geschikt! Uit ervaring geleerd: aanhangwagens handiger dan grote foodtrucks zoals op een festival / gezelliger ook met een kleine foodtruck in de tuin, toch? INFORMEER JE HEEL GOED check ook na bij Oostakkerse traiteurs dichtbij kan ook goed zijn. doorgang tuinpoort 2m60. doorgang zicht vanuit tuin. Moet ik voor een hele dag huren? Voorlopig lijkt dit het meest efficiënt. Maar we maken graag een uitzondering voor vergaderingen, workshops, rouwmaaltijden. Verhuur per uur aan 15/uur en minstens 2uur te huren. Extra kuis te betalen in overleg. Verzorgen jullie ook de bediening?
home - Feestzaal concordia.
FEESTJE THUIS TRAITEUR NODIG? Feestzaal Concordia verzorgt graag uw feesten met heerlijke menus en hapjes. Geen zorgen voor meer voor u! FEESTEN IS OOK LEUK VOOR DE ALLERKLEINSTEN! Bij feestzaal Concordiakunt u ook springkastelen huren om uw feest plezieriger te maken voor uwkinderen.

Contacteer ons